Спорт під час карантину: в Україні відбулися перші змагання в басейні (фото)

Спорт під час карантину: в Україні відбулися перші змагання в басейні (фото)
Нові зірочки стрибків у воду
Світлина - Федерація України зі стрибків у воду

Дитячу командну першість стрибунів у воду виграли кияни

У столичному спортивному комплексі «Ліко» сьогодні, 17 липня, завершився чемпіонат України зі стрибків у воду серед двох вікових груп – 2009-2010 років народження і молодших. Участь у змаганнях, які стали першими у водних видах спорту після завершення карантину, взяло 55 спортсменів, які представляли п’ять областей країни та місто Київ. Відкривав змагання особисто міністр молоді і спорту Вадим Гутцайт.

У дівчат два золота в стрибках з вишки і триметрового трампліна здобула киянка Софія Виставкіна, а з метрового – ще одна представниця столиці Карина Глижкіна, яка також була третьою на триметровому трампліні. У  хлопців усе золото зібрав киянин Марк Гриценко, який переміг і в стрибках з триметрового трампліна, і з п’ятиметрової вишки.

Наймолодші діти розігрували нагороди в стрибках з метрового трампліна. У хлопців переміг львів’янин Матвій Шлом’як, у дівчат – Марія-Луїза Білетова.

У командному заліку в обох вікових категоріях перемогли кияни. Серед дітей, не старших десяти років другими стали дніпряни, третіми – львів’яни. У восьмирічних друге місце посіли запоріжці, третє – луганчани.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: