У Канаді розпочалося будівництво нового паддоку траси Формули 1. Фотогалерея

У Канаді розпочалося будівництво нового паддоку траси Формули 1. Фотогалерея

Попередня будівля вже застаріла для нинішньої Формули-1

Роботи з будівництва нового паддоку траси імені Жиля Вільньова відбуваються за графіком. Нова споруда має бути готова до Гран Прі Канади 2019 року.

Попередня споруда паддоку траси застаріла та була замалою для Формули-1. До того ж, за новим контрактом із FOM, який гарантував Монреалю Гран Прі Канади до 2029 року, власників зобов’язали звести новий паддок до канадської гонки 2019 року.

Розроблений проект затвердили, бюджет проголосували, тому 3 липня старий паддок почали зносити. Потім були закладені палі нової споруди.

Проект розробили архітектори FABG. Вони спробували відтворити певні елементи Експо-1967 і створити стельову сітку, яка нагадувала павільйон США, що називався Біосферою, та павільйон Канади. Для цього використано деревинні матеріали, що однозначно символізуватиме Квебек.

У споруді будуть розташовані бокси, прес-центр, лоджії, вежа гоночної дирекції й адміністрації Гран Прі. Третій поверх відкриє мальовничий вид на трасу та олімпійську водойму.

У проекті закладено обладнання сонячних панелей на терасі та білого даху з деревини.

Проект коштує 59,9 мільйона доларів США (40 мільйонів євро). З них 41,9 мільйона надала влада Монреаля. Ще 18 мільйонів надало Міністерство муніципальних справ та землевпорядкування.

Усі роботи мають завершитись до 30 квітня 2019 року – за півтора місяця до Гран Прі Канади.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: