Зустріч збірної в «Борисполі» завершилась скандалом (оновлено)

Зустріч збірної в «Борисполі» завершилась скандалом (оновлено)
Українські прапори лежать на підлозі
Фото: Ігор Мірошниченко/Facebook

Українські прапори викинули, як сміття? Політик і колишній журналіст Ігор Мірошніченко обурився тим, як зустрічали Шевченка і його команду у «Борисполі»

Національну збірну, яка повернулася в Україну з Євро-2020, в аеропорту «Бориспіль» зустріли вболівальники з прапорами, які згодом викинули на підлогу, немов непотріб. Це стверджує політик Ігор Мірошніченко в мережі Facebook. Водночас організатори зустрічі переконують, що стяги під час очікування нашої збірної були складені на спеціально розкладеному папері.

Також Мірошніченко також висловив обуренням тим, для зустрічі команди Андрія Шевченка задіяли адмінресурс.

«Ненавиджу, коли телебачення намагається пхати мені в голову фуфло. Як у колишнього телевізійника й політика, даруйте, в мене професійна деформація. Тому, там, де більшість з вас бачить, як палкі вболівальники масово у аеропорту зустрічають Національну збірну, я бачу лише організовану групу людей, яких чи то за гроші, чи за інші преференції, або з використанням адмінресурсу, привезли до аеропорту і роздали однаковісінькі новенькі прапори на новеньких вудочках», – підкреслив Мірошниченко.

Політик додав, що прапорів, як буває в таких випадках, більше, ніж прапороносців, тому доводиться носити по декілька в кожній руці. «Ну, а коли місію виконано, національні прапори скидають додолу на купу, як сміття», – підкреслив політик, додавши фото прапорів.

Натомість за словами організаторів зустрічі, ніхто стяги не викидав. «Приліт збірної затримувався й на час очікування фанати склали прапори на спеціально розкладеному папері. Після завершення заходу прапори, які належать організаторам, були зібрані. Ті прапори, які належали фанатам, вони забрали із собою», – зазначили вони.

Додамо, що Збірна України з футболу в 1/4 фіналу Чемпіонату Європи поступилась команді Англії з рахунком 0:4 та залишила турнір. Вихід до цієї стадії став рекордним для національної команди на чемпіонатах Європи.

Команду Андрія Шевченка зустрічали в аеропорту «Бориспіль» вболівальники і співаки – лідер групи ТНМК Фоззі, соліст групи СКАЙ Олег Собчук та співак Микита Алєксєєв.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: