Усик розповів, як потрапив у фільм Оксани Марченко і назвав його інформаційною війною

Усик розповів, як потрапив у фільм Оксани Марченко і назвав його інформаційною війною
Олександр Усик не знімався спеціально у фільмі Оксани Марченко
Скріншот фото: відео «Спас»

Боксер не хотів говорити з телеведучою. Він не думав, що знімається фільм

Український боксер Олександр Усик розповів, як потрапив у фільм Оксани Марченко «Паломниця». За його словами, спеціально він не для кого не знімався. А кадри з ним взяті зі старого інтерв’ю з дружиною Віктора Медведчука.

«Я не знімався у фільмі Оксани Марченко. Це просто дурня якась вийшла. Це відео було записано десь рік чи більше тому. Мені запропонували поговорити з Оксаною. Вона знімала фільм про Лавру. Я сказав, що не хочу з нею говорити. Але монахи сказали, що краще мене цього ніхто не зробить. У підсумку я погодився. Це є інформаційна війна. Коли комусь погано, вони обманюють. Я вже задовбался мовчати і миритися з тим, коли люди так роблять», – сказав Усик Правда ТУТ Львів.

Олександр Усик – абсолютний чемпіон світу у важкій вазі. Нині виступає серед суперважковиків. Імовірно, що через кілька поєдинків він зустрінеться в ринзі з переможцем пари Ентоні Джошуа – Тайсон Ф’юрі, які 15 березня підписали контракт на проведення двох поєдинків.

Нагадаємо, боксер Олександр Усик з'явився в першій серії скандально відомого кінопроєкту «Паломница».

У серіалі знявся відвертий українофоб Борис Корчевніков. Він є гендиректором телеканалу «Спас», який пов’язаний із Російською православною церквою і який транслює новий телепродукт Марченко.

Також у фільмі знімається намісник Києво-Печерської лаври, митрополит Вишгородський й Чорнобильський Павло. А ще людей повчатиме колишня соратниця Януковича Ганна Герман, яку Оксана Марченко вважає своїм політичним кумиром.

Марченко в черговій серії кінопроєкту «Паломница» зізналася, що їй треба працювати років сто, щоби очистити себе від гріхів.

Нагадаємо, 19 лютого РНБО запровадила санкції проти народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко.

    Коментарі — 0

    Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
    Іде завантаження...
    Показати більше коментарів
    Дата публікації новини: