В Токіо презентували головний стадіон Олімпіади 2020 (фото)

В Токіо презентували головний стадіон Олімпіади 2020 (фото)
Вже 12 березня олімпійський вогонь попрямує до Національної арени Токіо, де відбудеться офіційне відкриття літніх Олімпійських Ігор 2020 року

Арена обійшлася японцям 1,4 мільярда доларів

В столиці Японії, Токіо, завершилося будівництво Національного стадіону, який стане головною ареною для Олімпійських та Паралімпійських Ігор 2020 року. Арена, місткістю 60 тисяч, обійшлася японцям в 1,4 мільярда доларів. Автором проекту став відомий японський архітектор Кенг Кума.

Архітектурними родзинками Національного стадіону Токіо стали асоціації з найстарішою дерев'яною спорудою в світі -  храмом Монастир Хорю, який на думку фахівців збудовано 607 року. На оздоблення стадіону навіть було використано 2 тисячі кубометрів кедрового дерева.

Стадіон збудовано за останнім словом техніки – він розрахований на спекотну японську погоду, і обладнаний сучасною кондиціонування, яка має підтримувати в чаші арени оптимальну температуру.

Нагадаємо, літні Олімпійські Ігри в Токіо відбудуться з 24 липня по 9 серпня. І саме Національний стадіон прийме церемонії урочистого відкриття та закриття змагань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: