Підсумковий турнір WTA 2017. Возняцькі здобуває важку перемогу у фіналі змагань (фото)

Підсумковий турнір WTA 2017. Возняцькі здобуває важку перемогу у фіналі змагань (фото)

Датчанці знадобилося два сети, щоб переграти американку

Датчанка вперше у кар'єрі стала переможницею Підсумкового турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) із призовим фондом $7 млн.

Брейк в середині першого сету дозволив датчанці повести у грі 3:1, але Вільямс взяла подачу суперниці і потім зрівняла рахунок. Через гейм тенісистки знову обмінялися брейками, але в цей раз американка не змогла вирівняти гру.

У другому сеті Каролін демонструвала відмінну гру на своїй подачі, тільки раз довівши гейм до брейк-поінт суперниці. Двічі взявши подачу американки, вона повела 5:0, після чого Вінус включилася в гру і виграла чотири гейми поспіль. Але на своїй подачі Вільямс не змогла зрівняти рахунок, а Каролін знадобилося два матчболи, щоб вперше обіграти американку.

Возняцкі успішно провела другий фінал на Підсумкових турнірах. Сім років тому тенісистка програла в матчі за титул Кім Клійстерс. Дана перемога дозволить Каролін піднятися на третю сходинку рейтингу за підсумками сезону, що не відбувалося з нею протягом шести попередніх років.

Нагадаємо, українка Еліна Світоліна не змогла подолати групову стадію підсумкових змагань-2017 у Сінгапурі, посівши третє місце у «червоному» квартеті.

BNP Paribas

WTA Finals Singapore presented by SC Global

Призовий фонд: $7,000,000

Фінал

Каролін Возняцкі (Данія, 6) - Вінус Вільямс (США, 5) 6:4, 6:4


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: