Рівненський «Верес» з розгромним рахунком переміг «Шахтар» (фоторепортаж)

Рівненський «Верес» з розгромним рахунком переміг «Шахтар» (фоторепортаж)

У чемпіонаті України U-19 сталася сенсація – донеччани програли 1:4

У 13-му турі юнацького чемпіонату України U-19 у четвер, 16 листопада, донецький «Шахтар» у Львові на стадіоні «СКІФ» зустрічався з «Вересом»

Те, що протистояння буде непростим, стало зрозуміло з перших хвилин. Високі та фізично міцні рівняни нав'язували багато силової боротьби, не дозволяючи «Шахтарю» розганяти швидкі атаки, йдеться у звіті, який опублікувала прес-служба донецького клубу.

Гостям все ж вдалося створити пару загроз, коли Кулаков бив з лінії штрафного, м'яч спочатку пролетів над поперечиною, а потім – поруч зі штангою.

А ось «Верес» свої моменти використав і протягом шести хвилин оформив три голи. Ременяк метрів з семи був точний, слідом Вичіжанін скористався плутаниною біля воріт донеччан і проштовхнув м'яч у сітку, а потім той же Ременяк встиг на добивання після попадання у поперечину.

У дебюті другої половини «гірники» кинули всі сили в атаку, але відзначитися вдалося не відразу: лише на 62-й хвилині Артем Холод, який вийшов на заміну, отримав м'яч у центрі штрафного майданчика і переграв голкіпера.

«Шахтар» ще активніше пішов вперед, але тут же пропустив – Дахновський точним ударом завершив контратаку господарів.

«Помаранчево-чорні» продовжували довго тримати м'яч та шукати шанси, проте розкрити оборону «Вереса» їм не вдавалося. Хоча у заключній десятихвилинці близькі до цього були Конопля і Криськів, але їм не вистачило лічених сантиметрів, щоб прийняти довгі закидання партнерів.

Отож, «Шахтар», який є лідером чемпіонату U-19, зазнав другої поразки у нинішній першості. «Верес» же піднявся на сьоме місце, набравши 16 балів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: