«Так це ж нанотехнології - прозорі сидіння»: з'явилися нові фото занепаду «Донбас Арени»

«Так це ж нанотехнології - прозорі сидіння»: з'явилися нові фото занепаду «Донбас Арени»

У мережі жартівливо обговорюють стан парку навколо стадіону у Донецьку

У соціальних мережах в останні дні активно обговорюють нові фотографії «Донбас Арени», на якій колись проводив домашні матчі футбольний клуб «Шахтар», і її околиць.

Зокрема, з’явилися світлини, які підтверджують, що на лавках поблизу стадіону розібрали дошки – залишилися тільки залізні каркаси.

«Парк біля «Донбас-Арени» у Донецьку все гарнішає. Зліва – літнє фото, праворуч – зараз», - із сарказмом підписаний пост на сторінці користувача «Синьо-жовта ДРГ» у Twitter.

Інші користувачі соціальних мереж відразу підхопили ці фотографії та почали жартівливо і ностальгічно коментувати їх.

«Донецьк все більше нагадує Абхазію. Лавочку біля «Донбас-Арени» пустили на дрова. Це щоб тут не сиділи УкрДРГ та інші солдати НАТО», - йдеться в одному з інших постів.

Серед решти інтерпретацій користувачів, які також прокоментували ці світлини, є такі відповіді: «Печі треба топити взимку!», «Так це ж нанотехнології - прозорі сидіння!», «Скажіть спасибі, що лавочки ще на металобрухт не здали... Хоча, схоже, вже підготували...», «Здається, лавочки теж націоналізували», «Ні, ну а чого, заводи закінчуються, а апетити ростуть», «У Москву відправлять, там знову, мабуть, дрова збирають. Гуманітарна допомога», «Якби лавочки не розібрали жителі ОРДЛО, то їх розібрали б солдати НАТО».

Окрім того, дивлячись на фотографії, які з'явилися у мережі, можна твердо сказати, що за парком, у центрі якого і розташована «Донбас Арена» взагалі ніхто не стежить - усе заростає травою та бур'яном.

Зауважимо, що на фасаді «Донбас Арени» досі висить плакат із зображенням Луїса Адріано, який залишив донецький «Шахтар» ще у 2015 році, перейшовши в італійський «Мілан».

Нагадаємо, що бойовики захопили «Донбас Арену» в окупованому Донецьку наприкінці лютого 2017 року.

Згодом, у квітні, з'явилися фотографії, як бойовики розважаються на відібраній в Ахметова «Донбас Арені».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: