У Львові стартував масштабний міжнародний напівмарафон (фото)

У Львові стартував масштабний міжнародний напівмарафон (фото)

Це вже другий напівмарафон у Львові

У неділю, 29 жовтня, у Львові вдруге проводять масштабний міжнародний напівмарафон GRAND PRIX LVIV HALF MARATHON 2017.

Другий Львівський напівмарафон зібрав 2250 учасників. Цього року організатори події, компанія Run Ukraine, пропонує традиційні індивідуальні дистанції: 21; 10; 5 або 2 км.

Забіг на 2 км є благодійним. 50% від стартового внеску учасників цього забігу будуть направлені на придбання спортивного протезу для героя мультимедійного проекту «Переможці», завдяки якому відбувається регулярна підтримка ветеранів АТО. Однойменний забіг є продовженням серії стартів «Переможці», що відбувалися протягом року у Києві, Дніпрі, Одесі. Торік участь у змаганнях взяла 1 тис. 300 осіб.

60% з усіх учасників – це люди, які приїхали до Львова, як українці, так і іноземні учасники. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На старт головної дистанції напівмарафону вийшло 1 тис. 100 учасників.

Окрім благодійного забігу, вперше у Львові в рамках GRAND PRIX LVIV HALF MARATHON 2017 відбувається сімейний забіг на 2 км Family Run. Пробігти самостійно дистанцію можуть і маленькі спортсмени. Для них організовано традиційні старти на 100, 500 і 1000 метрів.

Цікавинкою другого Львівського напівмарафону є медалі фінішерів. Кожен учасник дистанції 21,0975 км отримає на фініші унікальну пам'ятну медаль із зображенням портрета Андрія Кузьменка (лідер гурту «Скрябін»).

Маршрут півмарафону пролягає історичними вулицями міста. Старт і фініш - біля Оперного театру.

GRAND PRIX LVIV HALF MARATHON 2017 - завершальний етап всеукраїнської бігової ліги Run Ukraine Running League 2017, що включає у себе 5 бігових подій у 4 містах України: Києві, Дніпрі, Одесі та Львові. За підсумками усіх стартів будуть визначатися переможці серед любителів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: