У Львові збудують спортивний комплекс із гірськолижною трасою на даху (фото)

У Львові збудують спортивний комплекс із гірськолижною трасою на даху (фото)
ZAXID.NET

Тренувальна база стане багатофункціональною і буде розрахована на основні ігрові види спорту

Група київських архітекторів (Віктор Кудін, Ольга Рябова, Михайло Карнаухов та Надія Бессара) виграла всеукраїнський архітектурний конкурс на проект будівництва спортивного комплексу в одному з районів Львова.

Переможцем став проект з оригінальною ідеєю - гірськолижної трасою на даху спорткомплексу.

Так, в спорткомплексі будуть чотири окремих критих зали для баскетболу, волейболу, гандболу та регбі, а також критий басейн для водного поло і блок адміністративно-господарських приміщень. Повідомляє ZAXID.NET.

«Компонуючи зали на ділянці для проектування, ми зрозуміли, що все буде добре тільки в тому випадку, коли ми розташуємо один зал за іншим. І в той момент намалювався силует всієї споруди. Це ухил (гора), за яким можна спускатися на лижах, а це значить, що ще одна спортивна федерація може брати участь в цьому проекті.

Спускатися на лижах з гори можливо і влітку по спеціальному покриттю. А взимку, крім спортсменів, на цьому схилі можуть розважатися жителі району», - коментує проект спортивного комплексу головний архітектор Львова Юліан Чаплінський.

Орієнтовна вартість будівництва площею 1,87 гектара складе 200 мільйонів гривень. Новий спорткомплекс Львів отримає не раніше 2020 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: