Український чемпіон з боксу провів відкрите тренування разом з маленькою донькою (фотогалерея)

Український чемпіон з боксу провів відкрите тренування разом з маленькою донькою (фотогалерея)
Денис Берінчик

Денис Берінчик та Олег Маліновський перед своїми боями провели спільне тренування

Денис Берінчик, його суперник Аллан Валлеспін, а також Олег Маліновський провели спільне відкрите тренування напередодні поєдинків.

Традиційно боксери почали з розминки, провели бій з тінню, попрацювали на лапах, а також були вправи зі скакалкою та м'ячами, йдеться у прес-релізі, який отримав «Главком».

Під час тренування Денис Берінчик, який 16 грудня буде битися за перший титул у профі-кар'єрі, запросив у ринг свою маленьку дочку Мадіну, яка разом з дружиною Ліаною прийшли підтримати його.

«Цей титул для мене – це нова вершина, яку треба підкорювати. Це дає мотивацію йти вперед. І ти розумієш, заради чого ти працюєш, і що тебе чекає у підсумку. Це – крок вперед».

Нагадаємо, вже у цю суботу у Броварах у межах боксерського шоу компанії братів Кличків «K2 Promotions Ukraine» Берінчик (7-0-0, 4 КО) проведе перший титульний поєдинок у професійній кар'єрі проти Аллана «El Matador» Валлеспіна (11-1-0, 8 КО) за вакантний пояс WBO Oriental у легкій вазі.

У другому головному поєдинку вечора Олегу Маліновському (21-0-0, 5 КО) належить захист титулу чемпіона Європи WBO у напівлегкій вазі проти Девіда Берни (13-1-0, 12 КО) з Угорщини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: