Відома автомобільна компанія розробила новий приголомшливий автомобіль. Фото та відео

Відома автомобільна компанія розробила новий приголомшливий автомобіль. Фото та відео

Nissan та Italdesign презентують GT-R50

Машина Nissan GT-R50 від дизайн-ательє Italdesign завжди була надзвичайною.

«GT-R без обмежень», - саме так назвав старший віце-президент Nissan Альфонсо Альбіас новий результат, що створений на честь 50-річчя спільної роботи над GT-R.

І хоча кожна лінія на машині є новою, проте зберігається знаковість та ефектна естетика GT-R. Основою для GT-R50 є Nismo 2018 року, хоча фінальна версія машини ще готується до дебюту у Gran Turimso.

Але, мабуть, особливим контрастний зовнішній вигляд GT-R50 робить поєднання сірого та золотого кольорів.

Nismo модернізував бітурбований 8-літровий двигун V6 до 710 к.с. та 780 Нм крутного моменту. Зміни включають високооборотні та великогабаритні турбонагнітачі у специфікації GT3, а також більші інтеркулери, переглянуті розподільчі вали, високоточні паливні форсунки та міцніший колінчастий вал, поршні, кільця та підшипники.

Інженери також підсилили подвійне зчеплення послідовної шестиступінчастої задньої коробки передач і встановили посилені диференціали та приводні вали.

Підвіска також зазнала ревізії та включає постійно регулюючу систему загасання Bilstein. Гальма Brembo на шість поршнів попереду та чотири позаду забезпечать потрібну зупинку, а шини Michelin Pilot Super Sport запропонують відповідне зчеплення.

Nissan GT-R50 від Italdesign дебютує у Європі наступного місяця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: