«Матч пам’яті легенд «Динамо». Футбольне свято не для широкого загалу...

«Матч пам’яті легенд «Динамо». Футбольне свято не для широкого загалу...
Фото ФК «Динамо»

Керівництво київського клубу здивувало рішенням провести цей матч за межами Києва. Та ще й у будній день

У четвер, 9 листопада, футбольний клуб «Динамо» (Київ) через свою прес-службу анонсував проведення 15 листопада цього року матчу пам’яті легенд команди на честь 90-річчя клубу на базі у Конча-Заспі.

«...Хотілось би згадати всіх гравців славетного клубу, яких уже, на жаль, більше немає з нами. Адже «ми живі доти, поки нас пам’ятають»...

З цієї нагоди фан-клуб ФК «Динамо» Київ та ГО «Ветерани ФК «Динамо» Київ» проведуть матч пам’яті легенд «Динамо». Проти кумирів мільйонів динамівських прихильників на поле вийде команда фан-клубу «Динамо» Київ, сформована з палких та відданих уболівальників клубу», - йдеться у заяві, яка була опублікована на офіційному сайті клубу.

Як зазначається, за команду ветеранів «Динамо» повинні зіграти Олексій Михайличенко, Володимир Безсонов, Олександр Хацкевич, Олег Лужний, Максим Шацьких та інші зірки клубу 80-х і 90-х років.

Клуб навіть розробив спеціальну афішу до цього поєдинку, перерахувавши всіх відомих футболістів клубу, які в той чи інший час виступали у Києві, та яких уже немає в живих.

На постер ФК «Динамо» вирішив помістити фотографії Валерія Лобановського, Валентина Белькевича, Юрія Войнова, Віктора Колотова та Віктора Чанова.

Але є кілька «але»... 15 листопада – це середа, будній день, що відразу помітили користувачі соціальних мереж, які є прихильниками київського клубу.

«Панове, ви всерйоз зібралися проводити матч на честь 90-річного ювілею клубу у манежі на пару сотень чоловік, у робочий день, о 19:00, коли все місто буде стояти у заторах?» - риторично запитав один з користувачів.

Загалом, ті, хто коментував анонс до події, були незадоволені датою та місцем проведення цього поєдинку.

Особливо, враховуючи, що у найближчі вихідні, 11-12 листопада, у Києві не буде футболу, адже у чемпіонаті України наразі пауза, викликана матчами національної збірної (товариська гра зі Словаччиною у Львові) та молодіжної збірної у відборі до чемпіонату Європи (вдома з Англією та на виїзді із Шотландією).

Отож, цілком зрозуміло, що стадіон «Динамо» імені Валерія Лобановського вільний у суботу та неділю. Саме тому виникає запитання: чому не провести цей матч пам’яті, наприклад, 11 листопада на клубній арені? З упевненістю можна сказати, що у Києві у вихідний день на такий захід завітало б набагато більше глядачів, аніж у будній приїде на клубну базу у Конча-Заспі.

Пояснити рішення керівництва грати у манежі можна хіба що побоюваннями за погоду. Але і вона у ту ж суботу, 11 листопада, буде доволі комфортною як для середини осені - +9 і без опадів...

Як би там не було, але велике футбольне свято у вигляді «Матчу пам’яті легенд «Динамо» широкий загал не побачить. А ті, хто і захочуть вирватися у Конча-Заспу, змушені будуть відпрошуватися з роботи та долати кілька десятків кілометрів.

«Главком»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: