Топ найбезглуздіших казусів, які трапилися під час підготовки до Чемпіонату світу-2018 (фото, відео)

Топ найбезглуздіших казусів, які трапилися під час підготовки до Чемпіонату світу-2018 (фото, відео)
Дуже дивний стадіон, який побудували в Росії до ЧС-2018

Від стадіону з дивними трибунами до марок з Роналду, який грає за Саудівську Аравію

14 червня в Росії стартує Чемпіонат світу з футболу. Участь в турнірі візьмуть 32 збірні з усього світу, а матчі пройдуть в 11 російських містах (у Москві - на двох стадіонах). Минулий чемпіонат (2014 року в Бразилії) дивилися 3,2 мільярда глядачів, це приблизно половина жителів планети старше 10 років. Отже, про важливість і масштаб цієї події в світі спорту говорити буде зайвим.

Як відомо, Україна брала участь у відборі, однак у фінальну частину турніру не потрапила. Втім, «Главком» все одно слідкував за подіями, які відбувалися навколо майбутнього турніру. Про скандали ми поговоримо в окремому матеріалі, а сьогодні трохи розслабимося і згадаємо про найбезглуздіші казуси, які траплялись під час підготовки до світової першості.

Всього заплановано проведення 64 матчів: 48 ігор в групах і 16 - в раундах плей-офф. Закінчиться все фіналом в Москві 15 липня на стадіоні «Лужники» Саме на цій арені і буде матч-відкриття 14 червня. Але «Лужники» нічим не здивували, інша справа - стадіон у Волгограді...

На стадіоні у Росії, який прийме матчі ЧС-2018, туалети забули обладнати перегородками

Так, так. Знімок туалетів на стадіоні у Волгограді, який прийматиме матчі Чемпіонату світу 2018 року, викликав резонанс в інтернеті. Пояснити те, що сталося, спробував представник управління корпоративних комунікацій групи компаній «Стройтрансгаз».

«Так, це справді фото зі стадіону «Волгоград Арена». Фото вбиральні було зроблено у той момент, коли у ній ще не були встановлені перегородки», - повідомило джерело.

«Усі жіночі та чоловічі вбиральні на стадіоні передбачають наявність перегородок і дверей відповідно до прийнятих норм і вимог, у чому скоро зможуть переконатися гості стадіону, які потраплять на тестові матчі», - додав співрозмовник.

4443_01

Втім, ще у квітні у соцмережах з'явилося фото приміщень «Волгоград Арени». Користувачі звернули увагу на те, що спортивний комплекс вже зданий, а перегородок у туалетах немає. Наразі доля перегородок невідома...

У Росії під час підготовки до ЧС-2018 робочі випадково замурували жінку в її помешканні

Ще один курйозний випадок трапився у Нижньому Новгороді. Там робочі випадково замурували жінку під час виконання ремонтних робіт до Чемпіонату світу з футболу.
Працівники так поспішали завершити благоустрій міста перед Чемпіонатом світу з футболу, що в результаті не звернули уваги на те, що рівень дороги піднявся вище порога хвіртки.

Через це відкрити залізні ворота у двір будинку виявилося неможливим. Господар дому в момент укладання асфальту був на роботі, а його дружина займалася справами у дворі. У підсумку вони опинилися по різні боки паркану. В такій ситуації вони перебувати кілька днів. При цьому спілкуватися їм доводитися тільки по телефону, а продукти чоловік перекидав дружині через паркан.

У Росії побудували стадіон до ЧС-2018 з дивними трибунами

А от на стадіоні в Єкатеринбурзі оригінально збільшили місткість трибун. Майже дороблений стадіон серйозно здивував навіть російських журналістів. Так, колишній спортивний оглядач «Ехо Москви» Олексій Дурново звернув увагу на дві синхронно винесені трибуни, на які будуть продавати квитки на ЧС-2018.

«Щасливі володарі квитків в ці сектори отримають унікальну можливість вивчити в подробицях дах. Побачити те, що відбувається на полі буде важко», - прокоментував фото Дурново.

.jpg_135

Відповідно до опису стадіону, ці трибуни є тимчасовим «легким металевим навісом» висотою 45 метрів, побудовані для збільшення місткості стадіону. При цьому не вказується, що саме станеться з додатковою конструкцією після ЧС-2018.

Роналду грає за Саудівську Аравію, а Бейл – за Ірландію: у Росії випустили спеціальні марки до ЧС-2018

А 10 травня, у поштовий обіг надійшли вісім марок, випущених спеціально до Чемпіонату світу-2018 з футболу. Тираж кожної – 440 тисяч примірників, розмір 42х30 мм, у відділеннях «Пошти Росії» такі марки можна купити за 40 рублів (приблизно 16 гривень – примітка «Главкома»).

Кожна з марок відсилає до конкретної групи: на лицьовій стороні зображені прапори команд-учасниць, ігрові епізоди й офіційна символіка турніру. Але і тут Росія примудрилася зганьбитися.

Так, футболіст, схожий на Кріштіану Роналду, грає під 6-м номером у збірній Саудівської Аравії. Місцями білосніжний м'яч без розпізнавальних знаків замість легендарного Telstar. Місцями – плямистий, але теж не версія ЧС-2018. Гарет Бейл у формі збірної Ірландії (у валлійців інші комплекти, та й вони не приїдуть до Росії) проти польового гравця з однією воротарською рукавичкою. Ну не шедевр?

В Росії до ЧС-2018 у вікнах будинків малюють щасливих людей

У травні Росія в черговий раз здивувала своїм нововведенням при підготовці до чемпіонату світу з футболу. Мешканка Ростова-на-Дону Анастасія Звонкая на своїй сторінці в Twitter опублікувала фото, як на вікнах одного з будинків намалювали щасливих жителів.

«Думала, у мене глюк. Ні, щасливих жителів і правда малюють у віконцях! Проспект Шолохова. Все для ЧС в славному Ростові-на-Дону», - написала Звонкая.

33_07

Москва біля кордонів України, а Сімферополь - в Молдові

Повертаємося у Волгоград, де продовжують ганьбитися при підготовці до чемпіонату світу з футболу. Спершу там здали стадіон з туалетами без перегородок, а потім виявилося, що цей стадіон вже розвалюється.

Але не стадіоном єдиним. У міжнародному аеропорту Волгограда напередодні старту ЧС-2018 відкрився новий термінал. І там багатьох чекало дивовижне відкриття у вигляді мапи світу.

Так, на карті Москва опинилася на кордоні з Україною, Сімферополь - в Молдові, Санкт-Петербург з'їхав на південь, Самара і Челябінськ мігрували в Казахстан, Сочі - в Туреччину, Дубай - в Сирію, Іракліон - в Болгарію.

Запальна пляшка в формі м'яча, яка може спалити ваше помешкання

В РФ випустили питну воду «Святой источник» до Чемпіонату світу з футболу в небезпечних пляшках. Справа в тому, що її форма – футбольний м'яч, зробила її «вогненебезпечною».

На несподівані властивості пляшки звернули увагу читачі петербурзької «Фонтанки»: вони залишили новинку на підлозі в офісі, і пізніше помітили димок і пошкодження ламінату. Співробітники видання провели власний експеримент і переконалися, що пляшка, яка потрапила під прямі сонячні промені, може зіграти роль лінзи і стати причиною загоряння.

У компанії-виробнику у відповідь запевнили, що пляшки відповідають всім нормам і стандартам, а також заявили, що вода повинна зберігатися в затемненому приміщенні, і про це сказано на етикетці. Втім, згодом цю питну воду таки зняли з прилавків магазинів.

Гостей Чемпіонату світу-2018 зустрічає плакат з Бєлановим

Росія в черговий раз привласнила славу України. Аеропорт Москви Шереметьєво щосили готується приймати іноземних уболівальників. На стінах аеропорту розмістили плакати з написом «Футбольна Росія».

Ось тільки на цих самих плакатах зображені футболісти київського «Динамо» - Ігор Бєланов і Євген Рудаков. Гравці також виступали свого часу за збірну СРСР. Зазначимо, що Бєланов, який народився в Одесі, ніколи не виступав за російські клуби.

Крім того, творці плакатів переплутали ім'я Євгена Рудакова, назвавши голкіпера Валерієм.


.jpg_136Бєланов

.jpg_137Рудаков

Російський бард висміяв проведення ЧС-2018 в РФ

І на завершення. 12 червня Російський продюсер, сценарист, комедійний актор і бард Семен Слєпаков випустив нове відео, у якому заспівав про майбутній Чемпіонат світу з футболу, який прийматиме РФ.

Зокрема, у пісні він зазначив, що Росії довелося серйозно «напружити м'язи заду», проте, «як звеліли Діма і Вова» (Медведєв і Путін – примітка), країна підготувалася до ЧС-2018.

Також Слєпаков відкрито називає російських футболістів і тренера Станіслава Черчесова «лайном».

Надалі російський комік пофантазував, яких успіхів могла б домогтися збірна Росії з футболу, якби на посаду головного тренера призначили главу Чечні Рамзана Кадирова.

Читайте також: Вони не поїдуть в гості до Путіна. Найсильніші футбольні збірні, які пропустять Чемпіонат світу-2018

Читайте також: Чемпіонат світу-2018. Визначилися всі збірні, які виступлять на Мундіалі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: