Амра Силайджич: балканська красуня та дружина зірки «Роми» Едіна Джеко

Амра Силайджич: балканська красуня та дружина зірки «Роми» Едіна Джеко

У вільний час Амра захоплюється бігом, йогою, тхеквондо і боксом

Боснійська модель і актриса 33-річна Амра Силайджич - колишня модель і актриса, а нині дружина зіркового боснійського футболіста «Роми» Едіна Джеко, яка у вільний час захоплюється бігом, йогою, тхеквондо і боксом.

Уже в 16 років уродженка Сараєво стала переможницею міжнародного конкурсу моделей і з неспокійної Боснії перебралася працювати в Париж.

Отримавши широку популярність, вона не уникла й інтересу до своєї персони з боку багатих і впливових чоловіків. Коли дівчині не було ще й 18, вона вийшла заміж за боснійського бізнесмена, від якого незабаром народила дочку Софію. Однак в 2007 пара розлучилася.

Зате кар'єра Амри пішла в гору - вона почала отримувати пропозиції знятися у фільмах і серіалах. Кажуть, клини до дівчини підбивав сам Енріке Іглесіас, в кліпі якого на пісню No Me Que Digas знімалася Амра, але вона сама стверджує, що вони з іспанцем просто друзі.

З Едіном Амра познайомилася на весіллі його сестри, де дівчина була гостею з боку нареченого. Футболіст, як він потім зізнався, на свій сором чи не головну боснійську знаменитість і знати не знав. А ось вона, спортивна і футбольна вболівальниця, про успіхи Джеко була поінформована.

Для своєї коханої Едін купив шикарну віллу на березі Адріатичного моря, де тепер разом з усією своєю великою родиною проводить весь вільний час. Амра ж відійшла від справ і вирішила зосередитися на сім'ї - чоловікові і двох доньках.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: