Марина Оборська: українська дівчина, форми якої визнали на Arnold Classic (фото)

Марина Оборська: українська дівчина, форми якої визнали на Arnold Classic (фото)

Українка стала абсолютною чемпіонкою престижного міжнародного турніру

Форми 23-річної черкащанки Марини Оборської визнані еталонними на міжнародному рівні. Восени цього року українка стала абсолютною чемпіонкою престижного міжнародного турніру Arnold Classic 2017 серед юніорок та володаркою срібла серед дорослих.

Прагнення досягти омріяних спортивних вершин змушує Марину Оборську більшість свого часу проводити у тренажерному залі, інформує vikka.ua.

«До кожного сезону готуюся чітко та цілеспрямовано. Майже всі тренування при підготовці у мене важкі та виснажливі, інколи доходять до 5-6 разів на тиждень. Загалом же у залі займаюсь десь років 6. Три з них професійно. Мені 23 роки, тому цей рік останній, коли можу виступати у категорії «юніори», – пояснила дівчина.

Чемпіонат з культуризму, заснований Арнольдом Шварценеггером, став для неї дебютним світовим чемпіонатом.

«Весь час виступала тільки в Україні. У вересні цього року вперше виїхала на міжнародні змагання, ще й досить успішно. Стала абсолютною чемпіонкою Arnold Classic у категорії «бікіні юніори», який проходив у Барселоні. Наразі це найвизначніше досягнення у моїй кар'єрі», – розповіла спортсменка.

У тренажерному залі Марина почувається, як удома. Там не тільки тренується, а й працює – Оборська є тренером.

Вона переконує, що зовнішність не відчиняла їй багато дверей у житті.

«В усіх різний ідеал краси, тому я б не сказала, що це мені якось допомагає у житті. Звісно, завдяки цьому я отримую більше компліментів та пропозицій щодо співпраці», – пояснила спортсменка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: