Найвідоміша гонщиця NASCAR Даніка Патрік завершує кар'єру: фото привабливої спортсменки

Найвідоміша гонщиця NASCAR Даніка Патрік завершує кар'єру: фото привабливої спортсменки

Одна з найвідоміших гонщиц вирішила завершити виступи у 2018 році

Перед заключним етапом NASCAR сезону-2017 Даніка Патрік у сльозах оголосила, що нинішній чемпіонат стане останнім для неї в якості постійного учасника серії.

«Я не думаю, що була необхідність підштовхувати мене до цього. Мені просто прийшов час діяти так. Я відчуваю, що до цього все і йшло», - сказала вона, інформує motorsport.com.

«Іноді просто саме життя підводить нас до такого. На початку року я зіткнулася із ситуацією, якої у мене ніколи не було раніше. У мене вперше виникли проблеми зі спонсорами. Це змусило мене замислитися. Але я рада настання наступної фази, повірте мені», - додала Даніка.

У наступному сезоні Патрік виступить у двох найпрестижніших перегонах Америки - «Дайтоні 500» чемпіонату NASCAR і «500 милях Індіанаполіса» серії IndyCar.

Хоча 35-річна Даніка ніколи не вигравала ці гонки, вона домагалася в обох певного успіху. У 2013 році американка завоювала поул «Дайтона 500», лідирувала у ній п'ять кіл і фінішувала восьмою.

У 2009 році Патрік закінчила третьою дистанцію Indy 500, ставши єдиною жінкою, яка зуміла зайняти у цій гонці місце у трійці найсильніших.

У 189-ти гонках NASCAR Cup Патрік жодного разу не вигравала, сім раз фінішувала у топ-10 і завоювала один поул. Провівши в цілому 53 321 кола дистанції, вона лідирувала у 64-х з них.

Також на її рахунку 61 старт у другому дивізіон NASCAR, серії Xfinity, де Даніка один раз фінішувала у першій п'ятірці, сім разів у топ-10 і також завоювала один поул.

У 115 гонках IRL і IndyCar Патрік сім разів піднімалася на подіум, при цьому здобувши одну перемогу. Також на її рахунку три поула.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: