Небезпечна та швидка: приваблива німецька футболістка Сара Дебріц

Небезпечна та швидка: приваблива німецька футболістка Сара Дебріц

22-річну Сару називають майбутнім «бундестім»

Німецька футболістка, чемпіонка Європи і олімпійська чемпіонка Ріо-2016 в жіночому футболі (Німеччина), півзахисник в жіночому клубі Баварія. І просто красива дівчина.

Дебріц - справжня любов уболівальників і фанатів. Соцмережі наповнені колажами та фотодобірками, які присвячені молодій футболістці.

Сару називають майбутнім «бундестім»: тричі Дебріц була номінована на премію Фріца Вальтера, яка вручається молодим талантам. У минулому році на Олімпіаді в Ріо дівчина забила три м'ячі в п'яти матчах і стала володаркою золотої медалі.

Її обличчя нерідко можна побачити на офіційному каналі «Баварії», куди німкеня перейшла пару років назад. Мюнхенці бачать в Сарі таємну зброю проти «Вольфсбурга» в боротьбі за «Срібну тарілку». До того ж дівчина встигає продавати футболки з власним зображенням: такого собі навіть Кріштіану Роналду не дозволяє.

«Мої улюблені футболісти - Ліонель Мессі і Міхаель Баллак», - зізнається Дебріц. Без всяких сумнівів, через пару років Сара, якій лише 22 роки, вийде на рівень своїх кумирів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: