Роналду зрадив наречену: з'явилися яскраві подробиці з Португалії

Роналду зрадив наречену: з'явилися яскраві подробиці з Португалії

Наразі Роналду та його наречена чекають народження дитини

Форвард «Реалу» і збірної Португалії Кріштіану Роналду зрадив своїй іспанській нареченій 22-річній Жоржині Родрігес.

Португальський топ-футболіст зробив це зі своєю співвітчизницею Наташею Родрігес, яка заявила, що форвард Реала був без розуму від її сідниць. Про це повідомляє видання The Sun.

Як повідомила Наташа Родрігес, у вересні 2015 року вона відправила в Instagram Роналду відео свого тверка в нижній білизні. При цьому дівчина зізнається, що робила це виключно заради жарту. Але Роналду сприйняв все всерйоз і в підсумку між ними закрутився флірт, що закінчився сексом.

«Була вже третя година ночі і я вирішила жартома відправити відео свого тверка Роналду. Думала, що він ніколи не відповість, але в 6 ранку він прислав мені листа по електронній пошті, з якого все і почалося. Він написав, що хоче особисто мене побачити і завжди давав зрозуміти, що йому подобається моє тіло. Він сказав, що в захваті від моєї дупи і хотів побачити її особисто», - передає The Sun слова португалки.

Наташа Родрігес повідомила, що 5 жовтня минулого року вона була запрошена в розкішну квартиру Роналду в Лісабоні, де він чи не з порога заявив їй: «Я хочу бачити твою дупу».

Дівчина зазначає, що вони були разом лише протягом декількох годин, але форвард хотів би, щоб їх зустріч продовжилася, хоча і не мав більше часу.

«Я не могла повірити, що побувала вдома у Кріштіано Роналду. Моє серце тріпотіло, але він був дуже милим і я відчувала себе так, ніби я у себе вдома. Я зняла туфлі, він налив собі сік з холодильника, а після ми сіли поруч і заговорили про мене», - сказала португалка.

«Потім я взяла ініціативу на себе. Я встала, зняла джинси і нахилилася, щоб він міг побачити мою дупу. Він вдарив по ній і сказав, що йому це подобається», - продовжила вона.

Дівчина повідомила, що займалася сексом з Роналду у всіх кімнатах квартири, крім спальні португальця.

«До цього я бачила тіло Роналду тільки по телевізору, але коли побачила його в реальності, то не була розчарована. У нього дуже м'язисті ноги, які він гладко голить», - сказала Наташа.

Після любовних утіх, як повідомляє Наташа Родрігес, Роналду провів для неї невелику екскурсію по квартирі.

«У нього була шафа, яка був заповнений одягом. Відкривши його, Кріштіану запитав мене, чи хочу я щось від нього в подарунок. У підсумку він взяв бейсболку і подарував мені», - заявила дівчина.

Також вона зазначила, що Роналду дав їй 300 євро на таксі, яке довезло її до самого будинку.

«На наступний день я послала йому повідомлення, що мені сподобалося поруч з ним і я пообіцяла йому залишатися на зв'язку. На це Кріштіану відповів, що йому теж все дуже сподобалося і одного разу ми знову побачимося. Але він попросив мене зберігати це в секреті», - підсумувала Наташа Родрігес.

Нагадаємо, Роналду має трьох дітей, народжених йому сурогатними матерями.

Також форвард вперше чекає дитину від дівчини, з якою у нього серйозні відносини - Жоржини Родрігес, проте як поведе себе іспанка, дізнавшись про пригоди зірки світового футболу, поки не відомо. 

Фото Наташи Родрігес:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: