Запальна Аріанні Селесте, якій є що показати на ринзі та поза ним

Запальна Аріанні Селесте, якій є що показати на ринзі та поза ним
Аріанні Селесте

Шість разів американка отримувала премію «World MMA Awards» в категорії «Ринг-гьорл року»

Американська фотомодель Аріанні Селесте, яка отримала широку популярність завдяки своїй роботі ринг-гьорл UFC, змогла заробити на гонорарах від проведення поєдинків 1 мільйон доларів!

За неофіційною інформацією за один рік роботи промоутери UFC платять дівчатам з табличками близько $20 000, проте Селесте збільшила цю суму в рази завдяки великій кількості угод.

Аріанні Селесте - це псевдонім зірки глянцю. Справжнє ж ім'я дівчини - Пенелопа Лопес - його вона змінила по закінченню коледжу при Університеті Невади за фахом фітнес і спортивне харчування.

Свою кар'єру ринг-гьорл вона розпочала більше десяти років тому - в 2006 році, ставши знаменитістю серед бійців-любителів в одному з клубів Лас-Вегаса. Селесте 1985 року народження.

Шість разів американка отримувала премію «World MMA Awards» в категорії «Ринг-гьорл року».

Всесвітньо відомий чоловічий журнал MAXIM чотири рази поспіль включав нашу героїню в свій щорічний рейтинг «Hot 100» (з 2010-го по 2013 роки). При цьому найвищою позицією був 18-й рядок рейтингу.

Також уродженка Лас-Вегаса регулярно знімалася для FHM, Sports Illustrated, Fighter's Only Magazine і Playboy.

Цікаво, що Селесте три рази знімалася в повнометражних художніх фільмах: «Гуманність» (2011), «Товстун на рингу», де зіграла саму себе (2012) і «Бетмен проти жінки-кішки» (2013).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: