Названо головні проблеми фітнес-браслетів

Названо головні проблеми фітнес-браслетів
Фітнес браслети не завжди правильно підраховують кроки

Щодо конфіденційності даних у додатках - жодних проблем

Експерти перевірили десять популярних моделей фітнес-браслетів і назвали головні проблеми пристроїв. Зокрема, з'ясували, що шість з них некоректно показують кількість пройдених кроків.

До кроків пристрої можуть зараховувати коливання зап'ястя при збиранні, перегортання сторінок або інші побутові справи. Таким чином, їх власник думає, що пройшов більше, ніж насправді. Не помилився жоден фітнес-браслет лише під час бігу.

Для підрахунку відстані браслети з датчиком GPS показали кращий результат, ніж ті, що спиралися тільки на показники крокоміра. А під час бігу на деяких пристроях ця функція просто переставала працювати, повідомили експерти.

Проблеми виникли і з частотою серцевого ритму. Результати, близькі до реальності, показали тільки чотири пристрої, інші помилялися занадто сильно. Більш того, у двох з них датчики не працювали. Найкраще вони справляються з їздою на велосипеді, а гірше - з легкою активністю або станом відпочинку.

Щодо питань безпеки та конфіденційності даних у додатках ніяких проблем не знайдено, всі вони були оцінені на відмінно. Також експерти визнали, що, в порівнянні зі смарт-годинниками, фітнес-браслети зроблені з менш якісних і міцних матеріалів. Під час тестування у трьох з них подряпався дисплей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: