Експерт розповів, чи зможе США «приборкати» КНДР

Експерт розповів, чи зможе США «приборкати» КНДР
Дональд Трамп планує зустрітися з Кім Чен Ином на початку 2019 року

Максимов пояснив, яких кроків слід очікувати від США щодо Північної Кореї

Сьогодні, 27 грудня, в прес-центрі «Главкома» відбулась прес-конференція на тему: «КНДР і США: провал приборкання норовливого диктатора?»

Анатолій Максимов, експерт-міжнародник, проаналізував, чому провалилася дипломатія США щодо приборкання КНДР. Також розповість, якою є доля ядерного роззброєння Північної Кореї.

Експерт окреслив, якою на сьогодні є ситуація в регіоні і яких кроків слід очікувати від США.

Трансляцію можна подивитись тут: 

До слова, раніше Сполучені Штати ввели санкції стосовно трьох громадян Північної Кореї.

Зазначається, що серед осіб, які потрапили під санкції, є близький соратник північнокорейського лідера Кім Чен Ина.

Раніше Управління з контролю за іноземними активами міністерства фінансів США ввело санкції проти дев'яти суб'єктів, 16 людей і шести суден у відповідь на триваючу розробку Північною Кореєю зброї масового знищення і триваючі порушення резолюцій Ради Безпеки ООН.

Як відомо, президент США Дональд Трамп заявив, що планує вдруге зустрітися із лідером Північної Кореї Кім Чен Ином на початку наступного року.

За словами Трампа, обговорюють три варіанти щодо місця проведення нового саміту, остаточне рішення ще не ухвалене. Він також зауважив, що сподівається колись прийняти лідера КНДР у США.

Нагадаємо, на історичній зустрічі у червні цього року лідер КНДР Кім Чен Ин та президент США Дональд Трамп підписали декларацію про готовність до спільних дій щодо ядерного роззброєння на Корейському півострові.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: