VIP-батюшка протестує. Переможець «Голосу країни» заспівав під Радою на захист московської церкви

VIP-батюшка протестує. Переможець «Голосу країни» заспівав під Радою на захист московської церкви
Переможець проекту «Голос країни – 7» Олександр Клименко
Фото: Станіслав Груздєв

Священник-співак, відомий своїми скандальними заявами, прийшов на акцію протесту до парламенту

Переможець проекту «Голос країни – 7» Олександр Клименко сьогодні прийшов під будівлю парламенту, де УПЦ Московського патріархату влаштувала акцію та молебень з метою закликати депутатів «не приймати антирелігійні законопроекти».

Про це повідомляє кореспондент «Главкома».

Нагадаємо, священик з пісенного конкурсу після перемоги потрапив у скандал. В одному з постів у Facebook користувачі знайшли вислів священика, в якому він називає героїв Небесної сотні «божевільними».

Тоді Клименко зазначив, що після скандалу ще раз переглянув свою сторінку в Facebook і нічого такого скандального там не знайшов. Крім того, отець Олександр готовий підписатися під кожним своїм словом.

Як відомо, сьогодні в парламенті народні депутати планують розглянути два законопроекти – №4128 та №4511, – які, на думку керівництва УПЦ МП, є «абсолютно репресивними».

На думку значної частини українців та деяких істориків, УПЦ МП фактично можна сміливо асоціювати з Російською православною церквою (РПЦ). А РПЦ було створено Сталіним для легалізації релігії і контролю з боку спецслужб – за принципом «якщо явище не можна здолати, його слід очолити».

Читайте також статтю: «Заборона» московської церкви. Навіщо влада мобілізує фанатів Путіна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: