30 команд змагались за перемогу на обласному турнірі з міні-футболу

30 команд змагались за перемогу на обласному турнірі з міні-футболу

Відбулося урочисте нагородження переможців і призерів обласного турніру

Протягом двох останніх тижнів  у м. Вінниця проводились обласні турніри з міні-футболу (футзалу) серед дітей 2006-07, 2008, 2009 років народження.

Непросто було отримати перемогу, адже змагалось  30 команд, де взяли участь 300 гравців.

16 січня 2019  відбулося урочисте нагородження переможців і призерів обласного турніру . В урочистій церемонії нагородження взяли участь  заступник голови облдержадміністрації Олександр Крученюк, начальник управління фізичноїкультури та спорту Вінницької ОДА Сергій Чернявський, голова Комітету фізичної культури і спорту міськради Сергій Краєвський та президент обласної асоціації з міні-футболу Дмитро Руденко.

Звертаючись до учасників змагань Олександр Крученюк зазначив: «Недаремно з давніх-давен надавали чималого значення фізичним розвагам, які сприяли зміцненню здоров’я та загартовували командний дух. Це важливо і для дорослих, і для малечі. І дані змагання вкотре підтверджують це.  Ваша єдність і вправність  зарядила усіх нас  позитивом. Бажаю усім і надалі займатися спортом, вести здоровий спосіб життя і досягати нових перемог у спорті та у житті».

Поважні гості вручили кубки, грамоти та медалі переможцям та призерам змагань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: