Будівництво транснаціонального транспортного коридору на Вінниччині (фото)

Будівництво транснаціонального транспортного коридору на Вінниччині (фото)

Де чекати на новий асфальт у 2018?

Цього року у Службі автомобільних доріг у Вінницькій області заплановано ремонт частини міжнародної траси М12, яка проходить через Вінницьку область. Дорога увійде до транснаціонального транспортного коридору «GO Highway», який має з'єднати українські порти Одеси та Миколаєва з європейськими. Редакція сайту Vinbazar.com дізналася, що саме готуються ремонтувати та на яких ділянках. 

Стан автошляху «Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка» в межах Вінниччини після зими важко вважати задовільним. На дорозі чимало ям та справжніх вибоїн, але як зазначають у дорожній службі, ремонти вже тривають. 

У Вінницькій області протяжність автомобільної дороги М-12 «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка», що входить до маршруту Go Highway, складає 185,4 км. В поточному році планують відремонтувати 54 км. 32 з них від Вінниці в напрямку Хмельницького відновлять та зроблять до села Дяківці. Роботи вже розпочалися. В минулому році на цій ділянці встигли оновили покриття до меж Вінницького району.

Ще близько 20 кілометрів траси планують ремонтувати на ділянці Вінниця-Немирів. Як зазначають, у Службі автомобільних доріг у Вінницькій області, відновлюватимуть ті ділянки, які найбільше постраждали. На відновлення М-12 виділено 1,2 мільярда гривень.

У відомстві також заспокоюють, коридор Go Highway на Вінниччині не планують перетворювати у платну трасу. 

Автодорогу в межах Гайсина планують капітально відремонтувати в наступному 2019 році. Сьогодні розробляється та затверджується відповідна документація. Але дорогу обіцяють привести до задовільного стану та забезпечити проїзд для транспорту найближчим часом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: