Чоловік так поспішав освідчитись коханій, що вкрав автомобіль і влаштував дві аварії

Чоловік так поспішав освідчитись коханій, що вкрав автомобіль і влаштував дві аварії

Нa Вінниччині поліцейські зaтримaли автовикрaдaчa, який поспішaючи нa побaчення, побив дві aвтівки

Працівники Чечельницького відділення поліції затримали 41-річного жителя Кіровоградської області, який неподалік села Жабокричка потрапив в аварію та в подальшому викрав автомобіль  місцевого жителя, який зупинився, щоб йому допомогти. 

Про це інформує відділ комунікації Національної поліції у Вінницькій області, повідомляє «Главком».

До поліції звернувся житель Чечельницького району, який  повідомив, що неподалік села Жабокричка  в нього викрали транспортний засіб. Ставши свідком автопригоди, він зупинився щоб допомогти водію автомобіля «ВАЗ 21011», який зіткнувся з деревом. 

Скориставшись ситуацією,  потерпілий водій «ВАЗу»  зненацька сів в автомобіль заявника  та  поїхав у напрямку Чечельника.

Рухаючись  районним центром,  зловмисник не впорався з керуванням і на викраденій машині злетів у кювет, після чого намагався втекти з місця події. Однак був відразу затриманий поліцейськими.   

Правопорушником виявився 41-річний житель Гайворонського району Кіровоградської області. 

У вчиненому злочині затриманий зізнався, виправдовуючись, що викрав автомобіль, бо дуже поспішав до Вінниці, аби освідчитись дівчині. Зловмисник затриманий у процесуальному порядку. 

Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено до 5 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: