Держслужбовці змагалась у грі з шашок, шахів та кульової стрільби

Держслужбовці змагалась у грі з шашок, шахів та кульової стрільби

Переможці та призери у змаганнях з шашок, шахів та кульової стрільби були нагороджені медалями та грамотами

Минулого тижня, 7 – 8 червня, за програмою ХVІІ Спартакіади серед команд державних службовців апарату облдержадміністрації, структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних органів центральних органів виконавчої влади Вінницької області 2018 року, відбулись змагання з шашок і шахів (7 червня) та з кульової стрільби (8 червня).

У змаганнях із шашок взяли участь 11 жінок та 10 чоловіків.

За результатами змагань, перше місце посіла Євгенія Чернелівська з Департаменту освіти і науки ОДА. У свою чергу, друге місце здобула Алла Осавелюк зі Служби у справах дітей ОДА.

Юлія Миронишина, яка представила Департамент цивільного захисту облдержадміністрації на змаганнях із шашок, посіла третє місце.

Серед чоловіків 1 місце посів Юрій Толстой з Головного управління Держпродспоживслужби. Друге місце здобув Володимир Корчак, який представляв апарат облдержадміністрації та сектор внутрішнього аудиту. У свою чергу, Віталій Максимчук з Вінницької митниці ДФС посів третє місце.

Цьогоріч у змаганнях з шахів серед держслужбовців взяли участь 9 жінок та 13 чоловіків.

Серед жінок 1 місце посіла Ольга Шевчук з Головного управління ДФС. Друге місце виборола Єлизавета Добровольська, яка представила Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

Апарат облдержадміністрації і сектор внутрішнього аудиту посів 3 місце завдяки Галині Франчук.

Серед чоловіків перше місце у грі в шахи посів Вадим Любарський з Вінницької митниці ДФС. Друге місце здобув Віталій Кендра з Департаменту цивільного захисту ОДА. За результатами змагань, Юрій Ткаченко від ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області посів третю сходинку.

Минулого тижня змаганнях з кульової стрільби з пневматичної ґвинтівки взяли участь 14 жінок та 13 чоловіків.

Серед жінок 1 місце посіла Катерина Макаренко з Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА. Друге місце здобула Наталія Савченко, яка представила Головне управління Державної казначейської служби. На третій сходинці – Вікторія Мельничук з Управління фізичної культури та спорту ОДА.

Серед чоловіків 1 місце посів Андрій Ткаченко з Головного управління Державної фіскальної служби. На другій сходинці – Артем Степанюк, який представив Управління фізичної культури та спорту ОДА. Третє місце здобув Олександр Гуцол з Департаменту освіти і науки ОДА.

Переможці та призери у змаганнях з шашок, шахів та кульової стрільби були нагороджені медалями та грамотами.

Також поза конкурсним заліком Спартакіади пройшли змагання з кульової стрільби з пневматичного пістолету.

За результатами змагань, серед жінок 1 місце посіла Каріна Ватаманюк з Головного управління Державної фіскальної служби. На другій сходинці – Алла Осавелюк, яка представляла Службу у  справах дітей ОДА.

Серед чоловіків 1 місце здобув Микола Жадан від Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури ОДА. На другому місці – Артем Степанюк з Управління фізичної культури та спорту ОДА.

На третій сходинці – Володимир Корчак, який представив Апарат облдержадміністрації і сектор внутрішнього аудиту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: