«Євробляхери» блокували міжнародний пункт пропуску на Вінниччині

«Євробляхери» блокували міжнародний пункт пропуску на Вінниччині

Група представників руху «Авто Євро Сила» здійснили блокування міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Могилів-Подільський-Отач»

50 осіб зібралася поблизу пункту пропуску, вимагаючи захисту прав та інтересів власників атомобілів на єврореєстрації. В результаті цього, роботу пункту пропуску на кілька годин було заблоковано, а рух десятків легкових та вантажних авто - призупинено. Проте окремим автомобілям, як виняток, активісти надавали «зелене» світло.

На dсі вимоги керівництва пункту пропуску представники «Авто Євро Сили» не реагували, однак після зустрічі з командиром Могилів-Подільського прикордонного загону Юрієм Василиком та начальником митного поста «Дністер» Олегом Лук’яновим, облога завершилась.

«Усі ми з вами йдемо до Європи», - звертаючись до активістів, зазначили керівники. - Усі ми прагнемо запровадження в Україні цивілізованих правил життя. Тому, будь-які намагання вирішити власні бажання шляхом погіршення умов життя та дільяності інших людей, є неприпустимими і можуть викликати чимало питань з боку Закону».

Погодившись з вимогами керівників, активісти залишили територію, прилеглу до пункту пропуску, після чого його роботу було відновлено у встановленому порядку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: