На Вінниччині 9-річний хлопчик втік від матері

На Вінниччині 9-річний хлопчик втік від матері

Працівники поліції розшукали 9 -річного хлопчика, жителя Іллінецького району, який 26 червня самовільно залишив місце проживання

До  Іллінецького відділення поліції ця інформація надійшла лише наступного дня. Депутат селищної ради повідомила, що до неї звернулась мешканка одного із сіл та попросила  допомоги в пошуках її зниклого сина.

За словами начальника відділу ювенальної превенції Людмили Кузнєцової, на пошуки зниклої дитини задіяли особовий склад Іллінецького віділення поліції  та ювенальної превенції обласного главку. Поліцейські опитували сусідів, перевіряли місця, де за словами знайомих, найчастіше бував хлопчик.

Після кількох годин пошуків поліцейські повернули дитину додому. Хлопчика знайшли неподалік будинку, він ховався від матері та старшої сестри.

Під час передачі поліцейськими хлопця матері з’ясувалось, що жінка виховує сама троє дітей – синів 5 та 9 років та дочку 13 років. Мешканці села розповіли, що жінка час від часу зловживає  спиртними напоями.

Поліцейські, оцінивши умови, в яких проживає родина та неналежне виконання матір’ю своїх обов’язків, повідомили службу  у справах дітей.

Працівники відповідного органу  прийняли рішення про вилучення двох менших хлопчиків  з сім’ї. 13-річну дівчинку правоохоронці передали бабусі.

Наразі діти знаходяться в  Дашівській районній лікарні, де їх обстежують лікарі.

Відносно жінки працівники поліції  склали адміністративний протокол за ст.184 КУпАП. Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Подальшу долю дітей вирішуватимуть служби у справах дітей та  соціальні служби 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: