На Вінниччині нелюди зґвалтували жінку, а потім переїхали її трактором

На Вінниччині нелюди зґвалтували жінку, а потім переїхали її трактором

У Літинському районі затримано двох підозрюваних, які розправилися з жінкою

7 квітня у Літинському районі двоє зловмисників у стані алкогольного сп’яніння увірвалися до будинку місцевої жительки, побили її співмешканця, а жінку зґвалтували. Після чого на викраденому тракторі вчинили наїзд на потерпілу, від чого жінка померла в лікарні. Наразі двоє підозрюваних заарештовані на 60 діб без права внесення застави. Один з них  раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Про це інформує відділ комунікації Національної поліції у Вінницькій області, повідомляє «Главком».

Пияцтво та асоціальний спосіб життя призвели до чергової трагедії.

«Зловмисники віком 27 та 40-років викрали у фермера в Жмеринському районі трактор Т-16, на якому поїхали в Літинський район до знайомої, де раніше пиячили. Вони увірвалися до будинку, поглумилися над 46-річною господаркою та побили її співмешканця. Останній побіг кликати на допомогу  сина потерпілої. В цей час зловмисники силою поклали жінку на навантажувач трактора і розпочали рух. Проїхавши невелику відстань від будинку, трактор зіткнувся з трубою і потерпіла впала під його колеса», - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Внаслідок наїзду трактора жінка отримала тілесні ушкодження, не сумісні з життям та згодом померла в лікарні.

За словами начальника Літинського відділення поліції Олександра Конєва, зловмисникам інкримінується зґвалтування групою осіб (ч.3 ст.152 КК України), вчинення дорожньо-транспортної пригоди, що призвела до смерті потерпілої (ч.2 ст.286 КК України), незаконне заволодіння транспортним засобом (ст.289 КК ). За такі правопорушення передбачено покарання до 12 років ув’язнення.

Триває слідство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: