На Вінниччині затримано чоловіка, який намагався відкупитися за водіння у нетверезому стані

На Вінниччині затримано чоловіка, який намагався відкупитися за водіння у нетверезому стані

Тепер порушнику загрожує кримінальна відповідальність

Патрульні поліцейські зупинили вінничанина, який кермував автівкою у стані алкогольного сп’яніння. Аби правоохоронці не направляли протокол про адміністративне правопорушення до суду, водій надав хабара начальникові сектору реагування патрульної поліції Вінниччини. 

Про це інформує прес-служба ГУ НП у Вінницькій області, повідомляє «Главком».

У Вінницькій області співробітники поліції виявили за кермом зупиненого автомобіля чоловіка з явними ознаками сп’яніння. На водія транспортного засобу було складено протокол за ст.130 КУпАП.

Наступного дня, коли вінничанин протверезів і усвідомив, що доведеться нести відповідальність за порушення, вирішив «домовитися» зі співробітниками поліції. Він запропонував начальнику сектору реагування ПП вінницької поліції грошову «винагороду» за те, щоб адміністративний протокол не був направлений до суду. Посадовець поліції відразу доповів про корупційну пропозицію керівництву та Вінницьке управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.

Хабародавця затримали оперативники внутрішньої безпеки Нацполіції спільно з працівниками слідчого управління поліції у Вінницькій області на одній з АЗС міста Гнівань, після передачі ним п’яти тисяч гривень, у якості «відкупних» поліцейському.

Слідчими вирішується питання щодо оголошення підозри чоловікові за ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: