Пенсіонери масово кинулися оформляти муніципальну картку вінничанина

Пенсіонери масово кинулися оформляти муніципальну картку вінничанина

Муніципальні картки вінничанина почали видавати з березня

У Вінниці ажіотаж серед пенсіонерів, які бажають оформити муніципальну картку вінничанина. Під стінами будівлі комунального підприємства «Вінницякартсервіс» люди вишиковуються в черги з шостої години ранку. Заповітний документ дозволить безкоштовно користуватися громадським транспортом, коли запрацює електронна система оплати проїзду.  

Муніципальні картки вінничанина почали видавати з березня. Першочергово її оформляють пільговикам, для яких процедура безоплатна. Через це люди ринулися до сервісного центру. Загалом, у Вінниці близько 80 тисяч пенсіонерів та людей, які мають право на пільги.

У «Вінницякартсервіс» запевняють, що з 1 квітня картки вінничанина оформлятимуть також у приміщеннях ЖЕКів та через сайт http://et.vn.ua. З травня їх почнуть видавати й іншим вінничанам. Вартість - 60 грн. 

Електронна система розрахунку в громадському транспорті, більш відома як е-квиток, запрацює у місті з жовтня. Нагадаємо, наприкінці лютого до Вінниці приїхала перша партія валідаторів, які встановлять у трамваях та тролейбусах. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: