Правоохоронці затримали у Вінницькій області вантажівку з 10 тоннами контрабандного спирту

Правоохоронці затримали у Вінницькій області вантажівку з 10 тоннами контрабандного спирту

На виїзді з Могилів-Подільського поліцейські зупинили автомобіль, яким керував одесит

8 березня близько третьої години ночі за оперативною інформацією працівники групи реагування патрульної поліції Могилів-Подільського району зупинили автомобіль «Рено», за кермом якого перебував 35-річний одесит. Оглянувши вантажний відсік іномарки, правоохоронці виявили 10 цистерн ємністю тисяча літрів кожна, заповнених рідиною з характерним запахом спирту.

Про це інформує відділ комунікації НАцполіції у Вінницькій області, повідомляє «Главком».

«Спілкуючись з водієм, поліцейські відчули запах спирту біля вантажівки та звернули увагу на знервовану поведінку останнього, тому вирішили її оглянути. Пояснити походження рідини та надати будь-які документи на вантаж чоловік відмовився», - йдеться у повідомленні.

Для документування правопорушення на місце події поліцейські викликали працівників державної фіскальної служби.

В діях правопорушника вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч.1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: