П'яний водій «Запорожця» врізався в електроопору

П'яний водій «Запорожця» врізався в електроопору

Під час ДТП травмовано пасажира

Дорожньо-транспортна пригода сталась 26 березня о 18.30 в місті Гайсин на вулиці Заводській. Внаслідок зіткнення автомобіля «ЗАЗ» з бетонною електроопорою тілесні ушкодження отримав 29-річний пасажир легковика. На момент вчинення ДТП водій перебув у стані алкогольного сп’яніння.

Про це інформує відділ комунікації Національної поліції у Вінницькій області, повідомляє «Главком».

За попередньою інформацією, 24-річний водій легковика, житель одного із сіл району, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з електропорою. Освідувавши водія на місці пригоди за допомогою газоаналізатора «Драгер», працівники поліції зафіксували в його крові  1.7 проміле алкоголю. Пасажир госпіталізований до реанімаційного відділення гайсинської лікарні.

Водій транспортного засобу не постраждав.

Слідчим відділенням поліції відкрито провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: