У хірургічному корпусі вінницької «Пироговки» провели першу операцію на серці

У хірургічному корпусі вінницької «Пироговки» провели першу операцію на серці

Цього місяця у Вінницькій обласній клінічній лікарні ім. М.І.Пирогова провели перше кардіохірургічне оперативне втручання. Маммарно-коронарне шунтування виконував академік, перший заступник директора Інституту серцево-судинної хірургіі ім.М.М.Амосова Анатолій Руденко разом з колегами Інституту серцево-судинної хірургіі та Вінницькоі обласноі клінічної лікарні. 

Як повідомили на сторінці медзакладу у Facebook, нині пацієнт уже виписаний додому, сама ж операція пройшла успішно.

«12.03.2019 року відбулось перше кардіохірургічне оперативне втручання в історії Вінницькоі обласноі клінічної лікарні ім. М.І.Пирогова. Дана подія стала результатом 30-річного шляху, який пройшов колектив лікарні від початку будівництва до відкриття хірургічного корпусу та кардіохірургічної операційної! Хочемо подякувати директору Інституту серцево-судинної хірургіі ім.М.М.Амосова Лазоришенцю Василю Васильовичу за підтримку в реалізаціі даного проекту. Плануємо не зупинятись на досягнутому та далі розвивати кардіохірургію Вінницькоі обласноі клінічної лікарні ім.М.І.Пирогова. Тільки разом ми зможемо досягнути результатів», - йдеться у повідомленні вінницької Пироговки.

Нагадаємо, перше оперативне втручання в новому приміщенні хірургічного корпусу Вінницької обласної лікарні ім. М. І. Пирогова, який будували кілька десятків років, провели влітку 2018 року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: