У Піщанському районі невідомі вирубали лісу майже на півмільйона

У Піщанському районі невідомі вирубали лісу майже на півмільйона

Злочинці завдали державі збитків на 476 695 гривень

Спеціалістами відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу Державної екологічної інспекції у Вінницькій області виявлено факт  незаконної рубки дерев в кількості 209 штук різних порід та діаметрів на території Ставківської сільської ради Піщанського району Вінницької області.

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Вінницької області, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23.07.2008р. № 665 «Про затвердження такс для обчислення розміру шкоди, заподіяної лісу», обраховано, що сума завданих довкіллю збитків становить 476 695 гривень. 69 копійок.

Інспекцією направлено матеріали справи до Управління захисту економіки у Вінницькій області для реєстрації заяви про кримінальне правопорушення, внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань про вчинення кримінального правопорушення, реєстрації кримінального провадження, проведення досудового розслідування щодо встановлення осіб, причетних до незаконної рубки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: