У Вінниці поліцейські склали присягу на вірність українському народу

У Вінниці поліцейські склали присягу на вірність українському народу

26 новобранців поповнили лави правоохоронних органів

Урочисті заходи відбулись 2 березня у Вінниці в приміщенні Центру професійної підготовки поліцейських.  Приймав присягу у новобранців заступник начальника ГУНП полковник поліції Сергій Сокиран.

Про це інформує прес-служба Національної поліції у Вінницькій області, повідомляє «Главком».

Серед 26 поліцейських, які після чотиримісячного навчання та успішних іспитів поповнили лави вінницьких правоохоронців - 8 жінок.

Поліцейські урочисто присягнули вірно служити українському народу, дотримуватися Конституції та законів України, поважати й охороняти права та свободи громадян і з гідністю нести високе звання поліцейського.

Заступник начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Сергій Сокиран привітав новобранців, побажав успіхів у професійній діяльності, в будь-якій ситуації бути вірними закону,  з розумінням та повагою ставитися до громадян. Полковник поліції наголосив, що  головне завдання поліцейського – це допомога людям, захист їх прав.

Колектив поліції Вінниччини поповнився інспекторами-кінологами, інструкторами з особистої безпеки,  дільничними офіцерами поліції, слідчими, поліцейськими сектору реагування патрульної поліції, поліцейським роти конвойної служби ізолятора тимчасового тримання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: