У Вінниці вбили нацгвардійця

У Вінниці вбили нацгвардійця
Військовослужбовець Андрій Карась помер у лікарні 

У загиблого 28-річного старшого солдата Андрія Карася у день інциденту був вихідний

У Вінниці поліція розслідує обставини отримання смертельних тілесних ушкоджень 28-річним військовослужбовцем Національної гвардії.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

«24 травня до реанімаційного відділення лікарні проникаючим пораненням черевної порожнини був госпіталізований 28-річний житель м. Вінниці, військовослужбовець в/ч 3008. Під час надання медичної допомоги у лікарні чоловік помер. Поліція встановлює осіб, причетних до нанесення умисного тяжкого ушкодження потерпілому», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, травмований чоловік був виявлений на перехресті вулиць Шмідта - Брацлавська близько другої години ночі та каретою швидкої допомоги доставлений у реанімаційне відділення лікарні. Медики діагностували у нього проникаюче ножове поранення черевної порожнини.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook Військова частина 3008 Національної гвардії України, у загиблого 28-річного старшого солдата Андрія Карася у день інциденту був вихідний. 

Карась народився у місті Бар. Проходив службу у військовій частині з 2016 року на посаді водія. Неодноразово виконував службово-бойові завдання в зоні проведення АТО/ООС. За час проходження військової служби нацгвардієць зарекомендував себе з позитивної сторони.

Наразі поліція встановлює обставини злочину та осіб, причетних нього. Поліцейські встановлюють та допитують осіб, з якими спілкувався загиблий. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За такий злочин передбачено до 10 років позбавлення волі.

До слова, раніше у Житомирській області чоловік розстріляв з мисливської рушниці сімох осіб. Злочинця затримала поліція, він перебуває під вартою. Рушницю, з якої було здійснено масове вбивство, вилучили. Затриманий буде направлений на судово-психіатричну експертизу, після чого суд вирішить осудний він чи ні.

Нагадаємо, слідчі вручили підозру чоловіку, який влаштував розстріл на Житомирщині.

Чоловік, якого підозрюють у вбивстві 7 людей на Житомирщині, раніше притягувався до адміністративної відповідальності та був фігурантом кримінальної справи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: