У Вінницькому апеляційному суді гостювали діти з інвалідністю

У Вінницькому апеляційному суді гостювали діти з інвалідністю

У День Святого Миколая працівники апеляційного суду влаштували акцію «Суд – очима особливих дітей»

Для цього закупили усе необхідне для малювання і запросили до творчості десятьох юних вінничан з обласного осередку Всеукраїнської громадської організації «Українська спілка осіб з інвалідністю – УСІ», повідомляє прес-служба Вінницького апеляційного суду.

Вітальними словами розпочали захід секретар судової палати з розгляду цивільних справ Вінницького апеляційного суду, суддя Тетяна Шемета, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області Марина Лукіянова і голова «Правозахисної спілки інвалідів» Олександр Вознюк. 

Тетяна Шемета поздоровила дітей та їхніх батьків із Днем Святого Миколая Чудотворця і, зокрема, зауважила, що суд і згадана вінницька організація співпрацюють вже більше двох років. ВАС, до речі, – один із партнерів спортивних заходів, що відбуваються в межах Спеціальної Олімпіади України для дітей і молоді з порушенням розумового розвитку.

Малювали ж діти упродовж години: зображували новорічні і судові атрибути, казкові храми Феміди і навіть динозаврів. Потім свої роботи подарували суду, а Тетяна Шемета від імені суддів презентувала юним художникам солодкі призи і набори для малювання.  

Додамо, що ініціювала акцію «Правозахисна спілка інвалідів».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: