Вінничани за новорічні свята підписали 5 тис. листівок з побажаннями

Вінничани за новорічні свята підписали 5 тис. листівок з побажаннями
Дорослі й малі вінничани писати свої сокровенні побажання Святому Миколаю та Санта Клаусу
фото: day.kyiv.ua

За час свят «новорічне відділення» відвідали тисячі вінничан

Упродовж новорічних та різдвяних свят у центрі Вінниці працювала «Новорічна пошта». 10 січня, вона завершила свою роботу. За цей час святкове «відділення» відвідали тисячі вінничан та гостей міста. Щодня вони відправити вітальні листівки своїм рідним, Святому Миколаю чи Санта Клаусу. По одній марці та одній листівці із символічним написом «Щедрик народився у нас» відвідувачам роздавали безкоштовно.

Як каже співробітник «Укрпошти» Дмитро Канівський, за час роботи послугами «Новорічної пошти» скористалися понад п’ять тисяч відвідувачів. Вони підписали три тисячі листівок для Святого Миколая та Санта-Клауса, ще близько двох тисяч вітань листоноші доставили у різні міста та села України.

«Ми працювали щодня з 16:00 до 21.00, починаючи з 11 грудня 2018 і до сьогодні, 10 січня 2019 року. Було дуже цікаво спостерігати за тим, як вінничани – дорослі й малі – писати свої сокровенні побажання Святому Миколаю та Санта Клаусу. Були й ті, хто спеціально приходив, щоб надіслати вітального листа своїм рідним в інших містах України, – розповідає Дмитро. – Мені випала унікальна можливість долучитися до створення святкового настрою у місті. Адже, окрім того, що «Новорічна пошта» надавала послуги з оформлення листів, щодня на святковому майданчику відбувалися розважальні заходи та кінопокази для наймолодших городяни. Щоправда не оминали наше «відділення» і дорослі городяни».

«Новорічну пошту» у Вінниці проводять вже другий рік поспіль. Така атракція користується популярністю серед вінничан та гостей міста. Подібні акції у Вінниці проводять також на День міста та День Європи.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: