Вінничанини викрадав з калинівських дач речі, а потім здава їх у ломбард

Вінничанини викрадав з калинівських дач речі, а потім здава їх у ломбард

Працівники калинівської поліції у Вінниці затримали зловмисника, який протягом останнього тижня викрадав цінні речі з дачних будинків Калинівки.

Затриманим віявився вінничанин. Він підозрюється у вчиненні крадіжок цінних речей з будинків у дачному масиві м. Калинівки. Частину викраденого у підозрюваного  поліцейські вилучили. Решту він встиг здати у ломбарди.

Про це інформує відділ комунікації Національної поліції Вінницької области, повідомляє «Главком».

Як розповів начальник Калинівського відділу поліції Петро Скічко, оперативним шляхом поліцейські встановили та затримали зловмисника. Ним виявися 37-річний, раніше судимий за майнові злочини, вінничанин. Його поліція затримала за місцем проживання. У квартирі підозрюваного вилучили речі потерпілих – електроінструмент, електричний кабель, водяні насоси, посуд, електричні прибори та інші речі. Частину з викраденого він встиг здати у ломбарди.

За словами правопорушника, він наркозалежний. Гроші на наркотики вирішив заробляти крадіжками.

Затриманому доведено 7 фактів крадіжок. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка). За такі злочини чоловіку загрожує до 6 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: