Вінницькі активісти атакували черговий зал ігрових автоматів. Фоторепортаж

Вінницькі активісти атакували черговий зал ігрових автоматів. Фоторепортаж
У Вінниці активісти атакували зал ігрових автоматів
фото: VЕЖА

Активісти організація «Народна воля» 29 березня здійснили атаку на ще один незаконний, на їхню думку, гральний заклад, що працює у Вінниці.

Цього разу «жертвою» юнаків у масках стала гральна зала на вулиці Князів Коріатовичів неподалік ТЦ «Форум». 15 чоловік у медичних масках швидко увірвалися до ігрової зали, де був лише один відвідувач – він швидко втік. Тож у залі залишилася лише дівчина-адміністраторка, яка перелякалася так, що навіть не встигла викликати ні поліцію, ні охорону.

Протягом 15-хвилин група активістів розмалювали залу гаслами «Ні гральному бізнесу!» та «Ганьба!», залили фарбою монітори, знищили мережеві кабелі для техніки. За тим – швидко покинули приміщення.

Активісти розповідають, що вже самі збились з рахунку, скільки ігрових залів у Вінниці вони атакували. Кажуть – продовжуватимуть і далі попри те, що після цих нападів ігрові зали відновлюють свою роботу. Однак вважають, що така їхня діяльність приносить збитки таким закладам і, можливо, в майбутньому вони зрозуміють, що їхня діяльність стане не рентабельною.

За підрахунками хлопців – таких закладів у Вінниці понад сотня, тож «роботи» їм вистачить на найближчий час.

Що стосується нещодавно відкритої ігрової зали на вул. Соборній у приміщенні центральної синагоги міста, активісти пояснюють, що поки її не атакують, бо «шкода архітектурної пам’ятки».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: