Вінницькі поліцейські вирушили на Схід України

Вінницькі поліцейські вирушили на Схід України

В рамках чергової ротації зведений загін вінницьких поліцейських вирушив в чергове двохмісячне відрядження в зону проведення Операції об’єднаних сил

Понад тридцять бійців батальйону поліції особливого призначення «Вінниця»  змінять своїх колег у східному регіоні. У складі зведеного загону цього разу виконувати службові завдання в зону бойових дій вирушили  також  патрульні поліцейські. Завдання, що покладаються на  працівників поліції залишаються незмінними – це забезпечення безпеки людей, протидія злочинності та підтримання правопорядку в зоні Операції об’єднаних сил.

Про це інформує прес-служба ГУ НП у Вінницькій області, повідомляє «Главком».

Заступник начальника обласного главку поліції  Руслан Мороз проінструктував поліцейських перед виїздом, наголосив на дотриманні дисципліни та законності під час виконання службових обов’язків. Також зазначив, що всі працівники досвідчені  та готові до виконання поставлених завдань. 

Поліцейські Вінниччини несуть службу  на Сході України від початку бойових дій. За цей час більше двох тисяч правоохоронців виконували там службові завдання,  допомагали місцевому населенню.

Провести правоохоронців в чергове відрядження прийшли рідні, друзі та колеги.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: