Вінницькі рятувальники у Великодню ніч поїхали гасити пожежі на Київщині

Вінницькі рятувальники у Великодню ніч поїхали гасити пожежі на Київщині

Люди починають погрожувати медикам, які контактують із хворими на коронавірус

В ніч на 19 квітня, 124 вінницьких рятувальників поїхали гасити лісові пожежі на території Київської області.

Про це у повідомив керівник ГУ ДСНС у Вінницькій області Руслан Шевчук.

«З метою надання допомоги у гасінні осередків лісових пожеж на території Київської області відбув особовий склад та техніка ГУ ДСНС України у Вінницькій області (всього 124 особи., 27 одиниц техніки).

Ми віримо, що спільними зусиллями та професійними діями підрозділів вогнеборців, нарешті вдасться зупинити пожежі на відкритих територіях, які сколихнули усю країну», – пише Руслан Шевчук.

За даними ДСНС, станом на 18 годуду 18 квітня у Зоні відчуження та безумовного відселення підрозділами ДСНС надається допомога ДАЗВ у гасіння пожеж на території Корогодського, Луб`янського, Паришівського, Дитятківського та Денисовицького лісництв.

Основні зусилля спрямовані на локалізацію 4 осередків (с.Корогод, с.Буда, с.Розсоха та с.Крива Гора) тління пеньків, залишків деревини та двох торф’яників в осередках пройдених вогнем.

Для облаштування протипожежних розривів залучено важку інженерну техніку ДСНС та додатково п’ять шляхопрокладачів Збройних Сил України. Інженерною технікою створено 297 км мінералізованих смуг.

Загрози об’єкту Укриття, сховищу радіаційних відходів та іншим критичним об’єктам Зони відчуження немає. До гасіння пожеж залучено 903 особи та 151 од. техніки з них: від ДСНС 772 особи та 112 од. техніки (в тому числі 3 вертольоти). Авіацією ДСНС (3 вертольоти) проводилось гасіння окремих осередків тління (18 квітня здійснено 169 скидів - 338 т. води).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: