Вінницьких ветеранів привітали із 75-ю річницею Дня перемоги над нацизмом

Вінницьких ветеранів привітали із 75-ю річницею Дня перемоги над нацизмом

Щороку у Вінниці вітають ветеранів Другої світової війни з нагоди Дня Перемоги над нацизмом

Цього року у зв’язку із впровадження карантинних заходів їх вітали вдома. 19 ветеранів отримали Грамоти Вінницької міської ради та її виконавчого комітету, а також грошові премії.

Десятки мільйонів смертей та скалічених доль – такою найстрашнішою ціною в історії людства у світі відновився мир у 1945-му році, коли антигітлерівська коаліція нарешті виборола перемогу у Другій світовій війні, зупинивши нацизм. Щороку Вінниця, як і вся Україна, вшановує пам'ять загиблих та дякує тим ветеранам, які ще залишились живими до наших днів.

«Щороку за поданням ветеранських організацій ми вітаємо вінничан з нагоди Дня Перемоги над нацизмом. Цього року, зважаючи на впровадженні карантинні заходи, за дорученням міського голови Сергія Моргунова ми вітаємо ветеранів вдома. Ми дотримуємося усіх рекомендованих засобів індивідуального захисту. Хочу заначити, що окрім привітань, усі ветерани отримали разову грошову допомогу до п’ятого травня, передбачену законодавством», – зазначила директорка департаменту Валентина Войткова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: