Вінниця отримала дві відзнаки премії «Міста та зміни 2019»

Вінниця отримала дві відзнаки премії «Міста та зміни 2019»

Місто отримало чергову відзнаку

У Вінниці відбулось відзначення міст-партнерів міжнародного проєкту «ПРОМІС», який організовує Федерація канадських муніципалітетів. Обласний центр отримав дві нагороди премії «Міста та зміни 2019»: »Місто-партнер з кращою якістю надання адміністративних послуг» та «Найкращий користувач системи ProZorro.Sale».

Програму «Партнерство для розвитку міст» впроваджує Федерація канадських муніципалітетів. Серед його основних завдань – підтримка децентралізації, розвиток малого та середнього бізнесу, забезпечення прозорості у прийнятті рішень органами місцевого самоврядування.

«Приємно повідомити, що Вінниця отримала чергову відзнаку – це премія «Міста та зміни 2019» від міжнародного проекту ПРОМІС. Відзначення міст-партнерів Проекту у сфері ефективного врядування пройшло вперше, і Вінниці присудили одразу дві нагороди - «Місто-партнер з кращою якістю надання адміністративних послуг» та «Найкращий користувач системи ProZorro.Sale». Наше місто посіло лідируючі позиції у восьми з вісімнадцяти номінацій - і це означає, що ми рухаємось у правильному напрямку і впроваджуємо потрібні для громади зміни», - йдеться у повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: