Як навколо Вінниці ремонтують дороги. Розпечений фоторепортаж

Як навколо Вінниці ремонтують дороги. Розпечений фоторепортаж

Незабаром дві об’їзні дороги Вінниці матимуть новий асфальт та вуличне освітлення

Навколо Вінниці триває ремонт об’їзних доріг протяжністю більше 11 км – від Київського до Хмельницького шосе (велика окружна) і від Барського до Гніванського шосе (мала окружна). Замовником робіт є Служба автомобільних доріг у Вінницькій області. З міського бюджету виділяється понад 20 млн грн для облаштування освітлення цих двох об’їзних. Також триває капітальний ремонт магістралі в районі с. Якушенці протяжністю майже 3 км.

Про це інформує сайт влади Вінниці, повідомляє «Главком».

Сьогодні, 21 серпня, на ділянки, де проводяться роботи, виїжджали голова облдержадміністрації Валерій Коровій та міський голова Сергій Моргунов. Говорили про цьогорічні обсяги капремонтів та контроль за якістю їх виконання.  

Міський голова Сергій Моргнув зазначив, що місто зі свого боку робить свій внесок у капітальний ремонт малої та великої об’їзної, фінансуючи вартість будівництва мережі вуличного освітлення на них.

Крім того, триває й капітальний ремонт головних магістралей на в’їздах у місто. Це Немирівське шосе та вул. Ватутіна. Вже завершено роботи  по вул. Київській від вул. Зулінського до містка (нової межі міста).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: