Як Вірастюк у Вінниці вибирав найсильнішого чоловіка України (фоторепортаж)

Як Вірастюк у Вінниці вибирав найсильнішого чоловіка України (фоторепортаж)

У Вінниці пройшов фінал кубку України зі стронгмену.

30 спортсменів з різних міст країни приїхали приймали участь у змаганнях. Серед них п’ятеро з Вінниці.

Змагання пройшли на площі біля торгового центру Мегамол. Головним рефері був Василь Вірастюк — володар титулу «Найсильніша людина планети».

Богатирі виконували пять вправ у трьох вагових категоріях: до 95 кг, до 110 і 110+.

У програму Фіналу Кубка України увійшли п’ять найбільш популярних і видовищних вправ стронгмена:  «Супер Йок» (або «Коромисло»), «Лог-ліфт» ( «Підняття колоди»), «Дамбл» ( «Гантелі»), «Тайер Фліп» ( «кантування покришки») і «Аксель» ( «Штанга з покришками»).

Підтримували спортсменів дівчата з команди «Вінницькі Вовчиці», які танцями піднімали настрій, додавали сили та мужності атлетам.

Після змагань нагороджували переможців кожної вагової категорії.

Отож, 7-ме місце у фіналі кубку України зі стронгмену зайняв наймолодший спортсмен бердичівлянин Євген Волошин, 6-те — Олександр Соловьов з Києва, 5-те місце зайняв атлет, який виклався на 300 % для того, щоб організувати турнір, проте травма не дозволила дістати почесне місце — це володар сердець вінничанок Сергій Грачов на 4-ту позицію в останній момент вискочив атлет, який приємно здивував судів у другій частині кубку України зі стронгмену, встановивши рекорд у дисципліні тяга акселя – Андрій Дмитрієв з Сум. Бронзовим призером стає спортсмен, який з перемоги розпочав боротьбу у цьому вирішальному змаганні, боровся до останнього, киянин Євген Настенко. Віце-чемпіоном фіналу змагань стає Олександр Скрипченко з Мелітополя. А володарем кубку України зі стронгмену 2017 стає дуже міцний та витривалий атлет київський вінничанин Богдан Лук’яненко. Переможець також став офіційним майстром спорту Украни зі стронгмену.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: