З Вінниці на схід відправили черговий гуманітарний вантаж

З Вінниці на схід відправили черговий гуманітарний вантаж

19 червня, до району проведення Операції об’єднаних сил відправився гуманітарний вантаж для українських вояків.

Серед зібраних волонтерами необхідних для бійців речей: сухі американські вітамінні та протеїнові суміші, миючі засоби, а також засоби особистої гігієни та мішки для обладнання бліндажів.

Гуманітарний вантаж був зібраний за сприяння ГО «Ветерани повітряно-десантних військ Вінниччини». Доставкою та супроводженням вантажу займається група цивільно-військового співробітництва Командування Повітряних Сил Збройних Сил України, а військовою частиною А2287 Повітряних Сил ЗС України був виділений автотранспорт та необхідний особовий склад.

«Стало вже доброю традицією відряджати спочатку до зони проведення АТО, а нині ООС, гуманітарні вантажі з Вінниччини. За сприяння громадських організацій ми збираємо та доставляємо на передову нашим хлопцям необхідні речі. Все це відбувається за тісної співпраці між громадськими організаціями, Командуванням Повітряних Сил та військовою частиною А2287. Сподіваємось, що така співпраця буде продовжуватись і надалі», – відмітив начальник групи цивільно-військового співробітництва Командування Повітряних Сил ЗС України полковник Олександр Борщевський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: