На виїзді з Вінниці асфальтують дорогу (фото)

На виїзді з Вінниці асфальтують дорогу (фото)

На Немирівському шосе асфальтують дорогу.

Минулого року на ділянці дороги по Немирівському шосе, від вулиці Чехова до нової межі міста, було влаштовано розподільчу смугу із бар’єрним огородженням та вуличне освітлення. Також зроблено «кармани» для зупинки громадського транспорту та облаштовано посадочні площадки. На цей рік заплановано провести капітальний ремонт цієї ділянки дороги з влаштуванням тротуарів. Наразі триває укладання асфальту на проїжджій частині.

У Вінниці триває впорядкування територій, які віднедавна увійшли до меж міста. За півтора місяці планується завершити комплексний капітальний ремонт ділянки дороги по Немирівському шосе. Рік тому тут було встановлено колесовідбій протяжністю 1,8 км, а також облаштовано майже два кілометри зовнішнього освітлення, зроблено «кармани» для громадсько транспорту, встановлено посадочні павільйони та світлофори.

З кінця червня 2017-го розпочато капітальний ремонт дороги на цій ділянці. Загалом заплановано заасфальтувати 2,6 км дорожнього покриття проїжджої частини, або 61,5 тисяч м2, окрім того, заасфальтують і перехрестя, які примикають до ремонтованої дороги, це ще 861 м2. Буде побудовано і 4,3 тис. м2  тротуарів, а на наступний рік заплановано облаштування і велосипедної доріжки.

Для зручності руху транспорту 17 колодязів зливової каналізації винесуть за межі проїжджої частини, також відремонтують 64 оглядових колодязів із заміною люків. Буде додатково встановлено ще один світлофорний об’єкт.

«Капітальний ремонт цієї ділянки дороги підвищить безпеку руху як транспорту, так і пішоходів, - каже директор департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Володимир Ніценко. -  Обсяг робіт значний, і, якщо не завадить погода, весь їх комплекс плануємо закінчити до початку жовтня. Після завершення асфальтування проїжджої частини та тротуарів буде зроблено дорожню розмітку та встановлено 80 дорожніх знаків».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: